Categorieën

Hors d'oeuvre vlees/vis(2) Volledige grootte weergeven

Hors d'oeuvre vlees/vis(4)

Hors d'oeuvre bestaande uit diverse vlees en visgerechtjes

de prijs is per persoon

Meer details

  • Ravigottesaus
  • Mosterddillesaus
  • Monegaskaruitjes

€ 20,80

Bestaande uit:

 

  • Huzarensalade
  • Gevulde eitjes
  • Tomaatje gevuld met vissalade 
  • Rauwkostsalade
  • Ossentong
  • Coppaham met meloen
  • druiven 
  • Gerookte zalm
  • Gerookte meerval
  • Gerookte forel 
  • Gepocheerde rode zalm
  • Rosbief
  • Asperges met ham

Alle hors d’oeuvre’s zijn inclusief:

  • stokbrood
  • kruidenboter
  • ravigottesaus of monegaskaruitjes of mosterddillesaus


vanaf 10 personen worden de schalen als buffet opgemaakt