Categorieën

Hors d'oeuvre vlees/vis(4) Volledige grootte weergeven

Hors d'oeuvre vlees/vis met warme gerechtjes(5)

Hors d'oeuvre bestaande uit diverse vlees en visgerechtjes warm en koud

de prijs is per persoon

Meer details

  • Ravigottesaus
  • Mosterddillesaus
  • Monegaskaruitjes
  • ja
  • nee

€ 21,95

Bestaande uit:

  • Huzarensalade
  • Gevulde eitjes
  • Tomaatje gevuld met vissalade 
  • Rauwkostsalade
  • Ossentong
  • Coppaham met meloen
  • druiven 
  • Gerookte zalm
  • gerookte meerval


Warm:

  • Warme ham met whisky,bruine suiker en kruidnagel 
  • Gepocheerde rode zalm in warme visroomsaus 
  • Eventueel met pommes gratin ( aardappel met kaas,knoflook en room) extra € 2,15 per persoon



Alle hors d’oeuvre’s zijn inclusief:

  • stokbrood
  • kruidenboter
  • ravigottesaus of monegaskaruitjes of mosterddillesaus


vanaf 10 personen worden de schalen als buffet opgemaakt